Info en tips over Zwangerschap en Kind fotoshoots

Zwangerschapsfotoshoot

Je bent in verwachting, gefeliciteerd! Wat een bijzondere tijd.

Laat dit mooie moment niet zomaar aan je voorbij gaan. Laat je zwangerschap vastleggen op een mooie manier met een zwangerschapsfotoshoot. Dit kan in de studio of op locatie. De prijs is hier afhankelijk van. (Zie prijzen)

Het beste moment om deze te plannen is rond de 30-32 weken van de zwangerschap, dan is de buik mooi rond.

  • Neem vooral 2 setjes kleding mee, dit geeft een erg leuk verschil van foto’s. Maar natuurlijk is dit eigen keuze.
  • Wat ook prachtig is zijn “bijna naakt” foto’s, met bijvoorbeeld alleen een mooie slip (en bh) aan. Dit hoeft niet, maar maakt de foto’s mooi naturel.
  • Neem accesoires mee die je graag op de foto zou willen hebben, bijvoorbeeld een knuffeltje, speentje, schoentjes of iets dergelijks.

Er zijn nog wat extra opties om je zwangerschap vast te leggen. Zoals een Aankondigings fotoshoot, Voortgang fotoshoot en een Bekendmaking van het geslacht fotoshoot. Allemaal superleuk!

Newborn Fotoshoot

Newborn fotoshoot, voor baby’s t/m 20 dagen oud.
Een newborn fotoshoot vindt het beste plaats tussen de 5e en 20e dag na de geboorte.

Een pasgeboren baby’tje is een groot wonder.

Wanneer de pasgeborene nog maar een paar dagen oud zijn, krullen zij zich nog makkelijk op in de houding die zij kennen vanuit de baarmoeder. Hoe jonger ze zijn, des te meer ze slapen, wat de foto’s zeker ten goede komt.

Het beste is de fotoshoot te plannen net na het drinken van een flesje, ze zijn dan vaak helemaal van de wereld.

Het is aan te raden, wanneer je een newborn fotoshoot wilt laten maken, dit al tijdens je zwangerschap te reserveren. Er wordt dan een voorlopige afspraak gemaakt op jullie uitgerekende datum. De exacte afspraak wordt gemaakt na de bevalling. Klanten die een reservering hebben gemaakt, krijgen voorrang op een evt. latere aanvraag.

  • Neem accesoires mee die je graag op de foto zou willen, zoals knuffeltjes, speentjes of iets anders wat voor jullie van waarde is.

Baby & Kind Fotoshoot

Babyfotoshoot, voor baby’s t/m 18 maanden oud.
Baby’s groeien als kool. Voor je het weet zijn ze groot. Een babyfotoshoot geef je een bijzonder aandenken aan deze tijd die snel voorbij gaat.

Kind fotoshoot, voor kinderen vanaf 18 maanden oud.
De fotoshoot is afgestemd op het onbevangen en speelse gedrag van je kind. Terwijl je kind op zijn gemak aan het ‘spelen’ is worden de foto’s gemaakt. Dit resulteert in de mooiste foto’s.

Neem vooral het favoriete speelgoed mee of iets anders van waarde wat je graag op de foto wilt terugzien.