Over mij

Welkom!

Mijn naam is Sandra Romijn. Ik ben 31 jaar en woon in Hendrik Ido Ambacht samen met mijn man Robert en zoontje Stijn (geboren: 28 mei 2015)

Al mijn hele leven ben ik dol op foto’s. Vroeger met de rolletjes en sinds het digitale tijdperk met een mooie spiegelreflex camera. Ook heb ik altijd een klein fototoestelletje op zak, je weet namelijk nooit wat je tegenkomt. Sinds 2000 ben ik ook altijd druk bezig geweest met het maken van Scrapbook albums, eerst met de hand en sinds 2009 doe ik dit digitaal. Er moet natuurlijk wel wat gedaan worden met al die mooie foto’s!

Na het volgen van cursussen ben ik het fotograferen steeds leuker gaan vinden en in 2012 heb ik dan eindelijk de stap genomen om mijn eigen studio aan huis te gaan openen.

Ongeveer 12 jaar heb ik gewerkt in de kinderopvang, dat is vaak geruststellend voor mensen in de studio waar ik veel kinderen voor mijn lens heb. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en ik forceer dus niets. Het moet een leuke middag zijn. Ik weet hoe druk ze soms kunnen zijn en ouders schamen zich hier vaak voor. Geen probleem, we doen ons best er iets leuks van te maken! Kinderen blijven kinderen 🙂

Wil je graag een mooie en waardevolle herinnering van jezelf, je gezin/familie of van een mooie periode in je leven, neem dan contact met me op.

Samen plannen we een gezellige fotoshoot en ik garandeer je dat je er iets moois aan zal overhouden.

 

Veel liefs,

Sandra Romijn

 

FotoStudio Romijn
Aert Schoumanstraat 5
3343 DH Hendrik Ido Ambacht
info@fotostudioromijn.nl
kvknr:  57010234